Laatste nieuwtjes
image-234787-8a6b42324b234613ade627fb9da64440.jpg
Beste,

Door deel te nemen aan dit uniek nationaal onderzoek draagt u bij aan het in kaart brengen van het duurzaamheidslandschap in Belgische organisaties, meer bepaald wat de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) betreft.

SDG Barometer 2018
Het VBO werd verkozen tot SDG Voice 2018. Zijn missie? De economische opportuniteiten van de SDG’s in de kijker zetten en ondersteunt daarnaast ook het nationaal onderzoek.
Sinds de lancering in 2015 raken de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) meer en meer ingeburgerd. Maar hoe staat het met de toepassing ervan in onze organisaties? Doe mee aan deze nationale bevraging en help ons dat in kaart te brengen.

Waarom meedoen aan dit onderzoek?
Deelnemen neemt slechts 15 tot 20 minuten van uw tijd in beslag. In ruil daarvoor:
  • krijgt u een sectoroverzicht (benchmark) dat laat zien op welke vlakken uw sector zich onderscheidt van andere sectoren. Dat kan u helpen om nieuwe opportuniteiten te ontdekken;
  • ontvangt u een persoonlijke uitnodiging voor het evenement waarop alle resultaten worden gepresenteerd;
  • draagt u bij aan het allereerste Belgische wetenschappelijk onderzoek dat de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen binnen Belgische organisaties in kaart brengt.

Deelnemen kan tot 17 april. Alle antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw naam en e-mailadres worden enkel gebruikt voor het opsturen van de resultaten en de uitnodiging voor het evenement.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Eva Geluk: Eva.Geluk@ams.ac.be

Deze oproep om deel te nemen aan de Barometer wordt door al onze partners verspreid. Daarom zou het kunnen dat u deze e-mail meermaals ontvangt van verschillende afzenders, waarvoor onze excuses.
image-234786-Logos_banner_NL.JPG